SUBA MIREL ION

În calitate de primar al comunei Bulzeștii de Sus, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce ați accesat acest site, în numele comunității acestei comune, administrației publice locale și al meu personal.

Suba Mirel Ion – Primar

Ne dormim ca pe această cale să venim în sprijinul cetățenilor, oferindu-le dreptul la informația produsă și gestionată de administrația publică locală și în același timp să fie o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască și pe noi.

Mulțumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din țară și străinătate, pentru că ați avut curiozitatea și dorința de afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veți descoperi oportunități de afaceri de orice natură, să sperăm că vor îndemna să investiți în comuna noastră, asigurându-vă responsabilitate de existența unei administrații publice locale deschise și transparente.

Cu siguranță în urma informațiilor primite, veți găsi măcar un lucru care vă va capta atenția și dorința de a cunoaște pe viu frumusețea unică a acestor meleaguri, oamenii prietenoși, ospitalieri și farmecul unei comune primitoare.

Poate vă interesează...